Opvouwbare telefoons

De Samsung Galaxy vouw is gelanceerd in San Francisco

Deel artikel

Samsung heeft de Galaxy Fold gepresenteerd tijdens Samsung Unpacked 2019. Het toestel heeft een 7,3 inch Flex display welke je kunt opvouwen tot een meer compacte afmeting. Ook de Samsung S10 is gepresenteerd en is het topmodel welke voor 1599 euro gekocht kan worden.

De Fold open zeer soepel. Het voelt aan als een boek. Het is ook plat en compact en het is gemakkelijk om het naar het scherm te veranderen wat je nodig hebt. De schermen zijn voor de helft dunner dan een normaal smartphonescherm door een nieuwe polymeerlaag. Het toestel heeft twee batterijen en komt in vier verschillende kleuren op de markt.

Je kunt zeer goed gaan multitasken op het toestel. Het Amoled scherm maakt het mogelijk om drie apps tegelijk te gebruiken. De AKG speakers zorgen voor heerlijke muziek. De Fold heeft een sterke AP chipset en maar liefst 12 gigabyte aan geheugen. Het kan zich meten met een computer. Het is mogelijk om zichzelf en een ander apparaat via wireless powershare op te laden. Het toestel is het tweede kwartaal van 2019 in Nederland beschikbaar.

De Samsung S10

Nu, tien jaar na de eerste introductie van de Galaxy S smartphone is er de S10. Er zijn drie modellen. Het topmodel heeft een opslagcapaciteit van 1 terrabyte welke zelfs is te vergroten naar 1,5 TB. Het toestel kost 1599 euro. Het toestel heeft een dynamic Amoled scherm en toont vele kleuren perfect. De camera heeft een Ultra wide lens en een hoek van 123 graden. Het is eigenlijk zo goed als een menselijk oog. De S10 plus heeft ook super steady en high quality video recording. De AI software zorgt voor een goed gebruik van de batterij, het geheugen, de temperatuur en de CPU. Het is geweldig om volop te genieten van dit toestel. De prijzen variƫren van 749 euro voor de S10 tot 1599 voor de S10+. Er is ook nog de S10e welke binnen deze prijsrange valt.

Gerelateerd nieuws